Select Page

Esta vegada SuecaBoda es va traslladar a Carlet per a gravar l’enllaç de Jose Carlos i Virginia. El sopar va tindre lloc a la Sala San Patricio d’Alginet.

Va ser una boda emocionant amb gran participació dels amics dels novis: un ball divertit, un karaoke mexicà on Jose Carlos ho va donar tot i perquè no dir-ho: una amiga perruquera que li salvà la papereta a Virginia, que amb monyo desfet o no, es pot dir que més guapa no es podia estar eixe dia!

es pot dir que més guapa no es podia estar eixe dia!

Passats els dies, anàrem amb Ana Piera a fer el reportatge fotogràfic a València, per els voltants de la Catedral, on vam trovar un ambient molt bonic, que queda reflectit tant en les fotos com en el vídeo.
Jose Carlos i Virginia podran disfrutar del vídeo en HD amb el Blu-ray que els hem regalat, ja que s’adheriren a l’oferta que SuecaBoda va fer en 2014.

jcarlos-i-virginia-boda-sueca-valencia

 

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad