Select Page

14 de febrer de 2015. Sant Valentí.
Per fi va arribar eixe dia tant especial el.legit per Jorge i Amparo.

Emoció, nervis, il.lusió, alegria… i sorpreses com la que els van fer els germans de Jorge: una fantàstica limusina els esperava per portar-los a la cerimònia! Tot un detall, no li faltava de res! El camí a l`hotel Molí el Canyisset en Gandia va ser divertit i ben entretingut. SuecaBoda va posar una càmera GoPro dins la limusina per no perdre cap detall d’eixe moment.

En arribar al hotel va haver un moment de nervis: On estaven les arres? Calia un poc d’emoció i un amic va tindre que tornar a Sueca a per elles! Una vegada sol.lucionat, tot va anar rodat.

els regalets que es donaren al convit eren en benefici de Proansu i la lluita contra el càncer i això és un fet que ho diu tot.

La cerimònia va ser molt especial, Jorge i Amparo es van emocionar molt amb les paraules d’amics i familiars.

Cal mencionar que els regalets que es donaren al convit eren en benefici de Proansu i la lluita contra el càncer i això és un fet que ho diu tot.
Agarrant les paraules de María José, la amiga de Amparo i canviant-les un poquet… ara podem dir: “adèu Sant Ballantines, hola Sant Valentí!”
La festa va durar tot el dia i per a que no se vos oblide cap detall, sempre tindreu les imatges que vam enregistrar eixe dia.

xdcam_5

Els amics

 

Dani interpretà la Muixeranga per a Jorge i Amparo

Dani interpretà la Muixeranga per a Jorge i Amparo

 

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad