Select Page

Que sí… que ja ho sé… que fa temps que ho deixàreu, que vau quedar com amics, que de tant en tant parleu i vos conteu com vos va la vida, que la seua novia et cau molt bé: és una tia superenrotllada.

Ja quasi no recordes aquell moment en que estàveu junts, compartíeu les vostres coses: aficions, soparets romàntics, cançons, pel·lícules, carícies… complicitat. Però per motius variats tot això s’acabà i cadascú va prendre camins diferents.

Això és el passat, un record llunyà en el temps, però, ah amiga! De sobte, t’arriba una invitació de boda! Et tremolen les cames i t’entra mal de panxa… penses de cop en tots els pros i contres! No és tant fàcil. Així que ací et llance unes idees a vore si aconseguisc ajudar-te:

1.- Encara que tingues clar que no sents res per ell, arribat eixe dia, es pot moure dins de tu tota mena de records, i no acabar de sentir-te còmoda en l’enllaç.

2.- La relació amb la família i amics d’ell. En el seu moment et senties part d’eixe entorn, tenies bona relació amb ells i tots pensaven que arribaria el dia en que tu estaries casant-te amb el seu fill o amic, i ja sabem les comparacions són odioses!

3.- I que passa amb l’altra part? La novia es sentirà còmoda si tu estàs allí? Encara que estiguen molt enamorats… que segur que ho estan, pot causar-li una certa incomoditat. Al igual que la teua actual parella (si en tens), li agradarà acompanyar-te? Són coses que t’has de plantejar. En el moment que a algú li incomoda la situació, ja no cal pensar massa.

4.- Apart de menjar que es fa a una boda? Beure.
Alcohol. Eixe component que fa que agarrem un puntet ideal o que desvariem… L’alcohol pot resultar fatal i una volta s’han remenat dins del teu cap i cor tots els records i sensacions, la festa pot acabar en un drama i en paraules i converses de les que a l’endemà segur que ens arrepentirem. I el paracetamol no ho podrà borrar!

Està clar que tot dependrà de la relació que tenen tots entre ells, però eixe dia és de celebració i no caben les malinterpretacions i mal rotllos, ni les mirades de reüll d’uns i altres.

El tema dóna per a molt i perfectament vos podria escriure un altre post donant-vos motius per anar-hi! Me l’apunte! [ut_service_column_vertical color=”#FDA527″ icon=”fa-heart” headline=shape=”normal” width=”third” last=”false” class=”add-bottom”] Aquest post està escrit en femení però igualment val per a ells. [/ut_service_column_vertical]

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad